Afbeelding

Speciale theatervoorstelling vanwege Wereld Alzheimerdag

Zorg

 WEESP In het kader van Wereld Alzheimerdag is er zondag 20 september een bijzondere theatervoorstelling te zien in de City of Wesopa. 

Jonge theaterstudenten voeren onder regie van Isa van Dam twee keer de voorstelling ‘Over Alzheimer: wat ik nog wilde vragen’ op, gebaseerd op gesprekken met mantelzorgers en patiënten in het beginstadium van de ziekte. Deze persoonlijke verhalen worden door de spelers omgezet in tekst, beeld en beweging.

Op tijd reserveren
De eerste voorstelling is om 13.00 uur, de tweede om 15.30 uur. Na afloop van elke voorstelling zal er een kort nagesprek plaatsvinden in de zaal. Dankzij Stichting Alzheimer Nederland afdeling Gooi en omstreken is de entree gratis. Wel is het noodzakelijk om voor vrijdag 18 september een zitplaats te reserveren via een e-mail naar info@wesopa.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. 

Wereld Alzheimerdag is op maandag 21 september, de voorstellingen in de City zijn een dag eerder. Er zijn in deze regio rond die dag nog meer activiteiten. Klik hier voor een overzicht. 

 

 

 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant