Afbeelding
Foto: PR

Ontspannen verwenochtend bij Viore; workshop ‘Look good - Feel better’

Zorg & gezondheid

REGIO - Even een ochtend niet bezig zijn met je ziekte, maar met je beter voelen. Dat is wat een workshop ‘Look good – Feel better’ inhoudt. De stichting die achter deze workshops zit, de stichting ‘Look good – Feel better’, wil voor alle mensen met kanker een positieve schakel zijn in het ziekteproces.

Tergooi MC en Viore zijn samen betrokken bij de organisatie van deze workshops, bedoeld voor mensen die worden behandeld tegen kanker, of bij wie de behandeling maximaal zes maanden geleden is afgerond.

Goodiebag

Tijdens de workshop krijg je tips en adviezen over de verzorging van je huid, nagels en make-up. Bijvoorbeeld wat je kunt doen als je geen wenkbrauwen meer hebt. Vervolgens ga je zelf aan de slag met verzorgingsproducten. Een haarwerker geeft informatie over haarwerken en het gebruik van sjaals en andere hoofdbedekking. Zo krijg je stap voor stap in de vingers hoe je er weer meer uitziet als jezelf. Na afloop krijg je een tasje met producten mee naar huis.

De workshop staat onder leiding van gediplomeerde specialisten op het gebied van huidverzorging en make-up. Datum en tijd: donderdag 22 september, van 10.00 tot 12.00 uur. De volgende workshop is op donderdag 17 november. Deelname is gratis. Voor informatie en aanmelden voor deze workshop: aanmelden@viore.org, Bellen kan ook: 035-6834620, of kijk op www.viore.org/agenda.

Bij Viore staan de deuren aan de Oosterengweg 44 in Hilversum open op alle werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een (telefonische) afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld levensvragen, vragen die jongeren en jongvolwassenen specifiek bezighouden, werk en kanker, omgaan met verlies, de impact op naasten en financiële en erfrechtelijke zaken. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org

Afbeelding
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant