Afbeelding
Foto: Pexels

Ouders gescheiden? Sta sterker met coaching van KIES

Zorg

WEESP Een nieuw initiatief van het Ouder en Kind Team (OKT) Amsterdam gaat volgende week van start in Weesp. KIES is gratis coaching voor kinderen van wie de ouders recent of wat langer geleden uit elkaar zijn gegaan. Het helpt ze om er beter mee om te gaan en maakt ze sterker.

KIES biedt Kinderen In Een Scheiding de kans om in een veilige omgeving te vertellen over wat zij meemaken nu hun ouders uit elkaar zijn. KIES is geen therapie, het is coaching van kinderen. Het maakt een kind sterker. Vaak hebben kinderen vragen, zorgen en wensen. Bij KIES kunnen kinderen ongestoord praten en vertellen. Het (h)erkennen van gevoelens en soortgelijke ervaringen bij hun groepsgenoten sterkt kinderen.

Kort of lang geleden uit elkaar? Dit maakt niet uit, KIES is een laagdrempelige training voor alle kinderen die een scheiding van hun ouders meegemaakt hebben, of op dit moment meemaken.

Dinsdag 1 november start KIES in Weesp, na schooltijd van 15.30u-17u. De locatie in Weesp wordt nader bekend gemaakt. Kinderen van groep 3 t/m groep 8 kunnen deelnemen. Het zijn 6 bijeenkomsten, wekelijks. Maximaal 9 kinderen kunnen deelnemen aan KIES. Inschrijven kan tot uiterlijk 30 september. Er zijn geen kosten aan verbonden. U kunt uw kind(eren) digitaal inschrijven op kiesamsterdam.nl. Op de website kiesamsterdam.nl is meer te lezen over KIES. Ook kunt u voor vragen een mail sturen naar saskia@kiesamsterdam.nl of telefonisch contact opnemen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je lidmaatschap.

Uit de krant

Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief