Gasten De Mazzel misdragen zich.
Gasten De Mazzel misdragen zich. Foto: politie.nl

Vechtpartij bij grillbar De Mazzel

Politie & justitie

WEESP - In de nabijheid van de Slijkstraat stonden zondagavond meerdere politiewagens en een ambulance vanwege een vechtpartij bij grillbar De Mazzel.

Enkele relschoppers zijn afgevoerd maar er zijn geen aanhoudingen verricht. De eigenaar van De Mazzel heeft aangifte gedaan bij de politie, maar verwacht hier zelf weinig van.

De vechtpartij was de nare nasleep van een vervelende voetbalmiddag in Amsterdam. De wedstrijd Ajax - Feyenoord werd gestaakt vanwege vuurwerk op het veld. Een groep van 8 supporters kozen grillbar De Mazzel in de Slijkstraat uit om nog even wat te gaan eten en drinken. De jongens hadden al wat drank genuttigd, zo vermoedde de zoon van de eigenaar, en toen er per ongeluk een drankje werd gemorst door de bediening op een van de gasten werd er door het gezelschap voldoening geëist. 

Zelf was hij op dat moment niet aanwezig, hij kwam pas later, maar zijn vader, moeder en broer waren wel aan het werk in de zaak. Het onfortuinlijke ‘slachtoffer’ kreeg zijn maaltijd gratis aangeboden, maar hiermee werd door de groep geen genoegen genomen. Er werd een volledige kwijtschelding van de gehele rekening van 210 euro geëist, met daarbij een ‘schadevergoeding voor het ongemak’, zo vertelt de zoon vol ongeloof.

Deze eis werd niet ingewilligd en zowel zijn vader, moeder als broer die op dat moment bij de Mazzel aan het werk waren kregen daarop klappen te verduren, waarop de politie werd gebeld. Het meest ontdaan is hij nog vanwege het feit dat zelfs zijn moeder werd geslagen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant