De man op de beelden die de politie heeft vrijgegeven
De man op de beelden die de politie heeft vrijgegeven

Beelden aanrander station vrijgegeven

Politie

WEESP - Wie is deze opvallend keurige man die op zondag 30 maart een vrouw aanrandde op station Weesp? De politie heeft beelden van de man vrijgegeven en roept getuigen op zich te melden.

Volgens de politie werd op die 30 maart rond 07.00 uur een vrouw aangesproken op het treinstation Weesp door de man. Hij vroeg of zij mee wilde gaan naar Afrika. De vrouw negeerde de man maar plotseling werd zij onzedelijk betast.

De vrouw wist weg te komen en stapte vervolgens in de trein richting Almere-Parkwijk. Tot haar verbazing zat de man ook in de trein en sprak haar weer aan. Om van de man af te komen stapte de vrouw uit bij station Almere Poort; de man stapte  ook uit. Doordat de vrouw haar man belde en zich liet ophalen ging de man weg.

Signalement
Het gaat om een man met  zeer donkere huidskleur, ongeveer 1.70/1.80 lang, tussen de 25 en 35 jaar, normaal postuur en kroeshaar met opgeschoren zijkanten. De man was die zondag opvallend netjes gekleed. Hij vertelde de vrouw dat hij in Amsterdam werkte. De beelden werden woensdagavond op RTV NH getoond. 

Getuigen
Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant