Faryal in haar eigen salon.
Faryal in haar eigen salon. Foto: Marieke van Veen

De perfecte wenkbrauwen vind je op het industriepark

WEESP - Sinds de opening van haar salon op het Van Houten Industriepark begin januari, is de behandelkruk van wenkbrauwspecialist Faryal Badloe zelden leeg. Maar de inwoners van Weesp hebben haar nog niet ontdekt. "Ik wil dat ook Weespers weten dat ze er in slechts 15 minuten veel beter uit kunnen zien."

door Marieke van Veen

Faryal werkt al ruim 25 jaar in de schoonheidsbranche. Bijna acht jaar heeft ze bij Rob Peetoom in de Bijenkorf gewerkt. In die periode werd de wenkbrauw steeds belangrijker en de Weespse ontwikkelde een passie en talent voor het shapen, modelleren en pigmenteren van wenkbrauwen.

Faryal trok een jaar uit voor het ontwikkelen van een concept en een eigen productenlijn en ging daar 9 maanden geleden mee de boer op. "Ik ben begonnen met een stand op evenementen zoals beurzen en braderieën. Dat liep meteen storm. Mensen stonden gewoon in de rij." Het succes zit 'm volgens haar in 'kleine verandering, groot verschil'. "Mijn Perfect Brows Treatment duurt nog geen kwartier en kost slechts 14,95, maar je ziet er direct beter uit."

De volgende stap was een eigen salon. "Met mijn adviezen en producten kom je thuis een heel eind, maar als je je nieuwe brows echt mooi wil houden, moet je elke 3, 4 weken terugkomen. Daar wilde ik graag een vast adres voor hebben. Ik zit nu op het Van Houten Industriepark in het A-gebouw. Het is mooi, fris en ruim. Vanuit het hele land komen mensen hierheen omdat ze hun wenkbrauwen alleen aan mij toevertrouwen. Dat vind ik heel speciaal." Faryal hoopt dat ook Weespers (vrouwen én mannen) haar gaan ontdekken: "Zelfs de meest kaalgeplukte wenkbrauw krijg ik weer mooi, desnoods door middel van permanente make-up."