Bij Don Bosco werd afgelopen weekend hard gewerkt.
Bij Don Bosco werd afgelopen weekend hard gewerkt. Foto: Christian Pfeiffer

Drie dagen buffelen in de speeltuin

WEESP - Don Bosco combineerde NLdoet met een klusweekend. Van vrijdag tot en met zondag kwamen kinderen, ouders, grootouders en andere sympathisanten helpen om de speeltuin klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

Vrijdag en zaterdag zijn de toestellen schoongemaakt, is het onkruid verwijderd, het gras geverticuteerd en het clubhuis geschilderd.

Zondag kwam de Rotaract Club Gooi- en Vechtstreek met een groep van negen man sterk. Toen is het hek onder handen genomen. Langs een deel is klimop geplant en langs een ander deel zijn wilgentakken aangebracht. Hierdoor krijgt de omgeving van het nieuwe klimbos een natuurlijker uitstraling. Ook zijn er twee tipi's gebouwd, zodat de kinderen straks indiaantje kunnen spelen.

Afgelopen week zijn bij alle leden de contributiebrieven 2015 bezorgd met het verzoek de contributie voor 30 maart over te maken. De lidmaatschapskaartjes kunnen vanaf vrijdag 3 april opgehaald worden bij de speeltuin. Die dag is ook de opening van het nieuwe speeltuinseizoen. Dat valt samen met het paasfeest en de ingebruikname van het klimparcours. Aanvang: 13.30 uur.