De goedgevulde kratten.
De goedgevulde kratten. Foto: Marieke van Veen

Manden wachten op winnaars Paasactie

WEESP - Bij Nelis' IJssalon in de Slijkstraat staan vier overvolle kratten vol cadeaus te wachten op de winnaars van de Paasactie van de Weesper winkeliers. Het zijn Annie van Asselt, Nienke van der Vaart, Rayn Gorzelak en Claudia van der Pas die zo'n pakket mogen komen ophalen.

Duizenden kaartjes zijn er de afgelopen dagen door het winkelpubliek ingevuld. Dat kaartje kreeg men bij het afrekenen in een van de deelnemende winkels in het centrum van Weesp.

Cadeaus en bonnen
Alle deelnemende ondernemers hebben een bijdrage in het krat gedaan. Dat varieert van iets lekkers en iets moois tot cadeau- en kortingsbonnen. Volgens Jonathan Sas van de ijssalon en het WDO-bestuur hebben de kratten een waarde van enkele honderden euro's.

Persoonlijk bericht
De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad van Sas. Dat waren voor de Weesper leuke telefoontjes om te plegen. De winnaars waren blij verrast. "Zo liet mevrouw Annie van Asselt weten dat ze nog nooit eerder iets had gewonnen. Ze was echt heel blij", aldus het WDO-bestuurslid. De winnaars kunnen het krat afhalen in de ijssalon. Sas: "En als dat niet lukt, lever ik ze thuis af. Kleine moeite."