De jarige vloot van Lexus.
De jarige vloot van Lexus.

Lexus rijden voor vast maandbedrag

Lexus komt met Private Lease. Hiermee is het mogelijk om voor een vast all-in maandbedrag te rijden in een nieuwe Lexus 25th Edition.

Inbegrepen zijn onder meer het onderhoud, de reparatie, de verzekering, de motorrijtuigenbelasting en schadeherstel. Een aanbetaling of borg is niet nodig. Het starttarief van Lexus Private Lease is 619 euro voor de Lexus CT 200h 25th Edition.

Lexus Private Lease is van toepassing op alle 25th Editions van Lexus. Dat zijn extra compleet uitgeruste uitvoeringen die het 25-jarig bestaan van Lexus in Nederland opluisteren. De 25th Editions zijn uitgerust met opties die tegemoetkomen aan de hoogste wensen, zoals een Lexus navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, zachte 'Tahara' lederen bekleding en stoelverwarming. Het voordeel op de 25th Editions kan oplopen tot 6.300 euro.

Halen en brengen
Met Lexus Private Lease betaalt de klant alleen de benzine. En omdat elke Lexus is voorzien van een uiterst efficiƫnte en betrouwbare full hybrid aandrijflijn, zijn de brandstofkosten goed te overzien. De gratis haal-en-brengservice bij groot onderhoud van Lexus is inbegrepen. Naar wens kan Lexus Private Lease uitgebreid worden met winterbanden en een schadeverzekering voor de inzittenden. Er is geen fiscale bijtelling en na drie jaar kan de auto ingeleverd worden om vervolgens een nieuwe Lexus te leasen.