De affiches hangen overal.
De affiches hangen overal. Foto: Christian Pfeiffer

Met plezier wachten op Gastvrij Weesp

WEESP - Jeroen en Peter Moen kijken uit naar Gastvrij Weesp, het grootse evenement dat 27 juni Weesp op de kaart moet zetten. Bij Moen komen lokale leveranciers uitleg geven.

Poppentheater Fatsnerran in De Bibliotheek, Weesper koren en dansschool Van Harten in de Van Houtenkerk, theater op straat en in de City of Wesopa en Zone 1380, klassieke muziek door Weesper ensembles in de Synagoge, draaimolen en knutselen voor de kinderen, speciale culinaire hapjes in de Weesper horeca, leuke aanbiedingen in de Weesper winkels en nog veel meer: Weesp Gastvrij toont Weesp op haar best. Cabaretier Dolf Jansen en singer-songwriter Ruben Annink zijn de grote publiekstrekkers op deze dag, die van 10 uur 's ochtends tot 10 uur 's avonds duurt.

Weespers in touw
Weesp wil tijdens Weesp Gastvrij laten zien waar ze goed in is: met elkaar iets neerzetten en er een feestje van maken op cultureel, culinair en shoppinggebied. Georganiseerd door Weesp Marketing: een brede groep van 65 vrijwilligers vanuit verschillende invalshoeken zoals de WDO, culturele instellingen, de gemeente en 'gewone' Weespers die de stad een warm hart toedragen. De organisatie wil Weesp neerzetten als een stad voor jonge gezinnen, moderne ondernemers en de actieve en creatieve bezoeker. Een bruisend en historisch stadje langs de Vecht: relaxed, gastvrij en creatief en dicht bij Amsterdam. Weesp Gastvrij is slechts een van de activiteiten van de nieuwe organisatie.

Wie wil volgen hoe het initiatief Weesp Gastvrij zich ontwikkelt kan een kijkje nemen op www.weespgastvrij.nl.