De Avensis Touring Sports biedt de zakelijke rijders legio voordelen.
De Avensis Touring Sports biedt de zakelijke rijders legio voordelen.

Avensis overtuigende zakenauto

Met de nieuwe Avensis introduceert Toyota een Sedan en een Wagon (voortaan Touring Sports geheten) die met name de zakelijk rijder legio voordelen bieden.
Zoals een nieuw representatief design, een comfortabel en stijlvol interieur, efficiƫnte diesel- en benzinemotoren, waaronder een nieuwe 1.6 D-4D met 20% bijtelling, de hoogste restwaarde in zijn klasse en als kers op de taart een speciaal leasetarief met de MKB Superdeal.

Dat de nieuwe Toyota Avensis overtuigt als zakenauto, bewijst Toyota met de MKB Superdeal. Hiermee is de extra compleet uitgeruste Avensis Touring Sports Lease Pro met nieuwe 1.6 D-4D dieselmotor met 20% bijtelling verkrijgbaar voor een leasetarief van 645 euro (exclusief btw) per maand. Dit bedrag is inclusief een brandstofpas en vervangend vervoer.

De rijke uitrusting omvat in het interieur onder meer climate control, een DAB+-tuner, een Go navigatiesysteem, lendesteunverstelling en een parkeerhulpcamera achter. De Avensis Lease Pro is van buiten herkenbaar aan zijn 17-inch lichtmetalen wielen, ledkoplampen en privacyglass.