De HR-V is onderweg naar Nederland.
De HR-V is onderweg naar Nederland.

Honda HR-V
biedt veel voor 25 mille

De gloednieuwe Honda HR-V staat vanaf september in de showrooms bij Honda-dealer Van Nieuwkerk. De auto is een van de meest efficiƫnte in zijn klasse en biedt een combinatie van veelgevraagde eigenschappen. Deze week heeft Honda de prijzen van de HR-V bekend gemaakt. De SUV is vanaf september leverbaar vanaf 25.190 euro. Er zijn ook uitvoeringen met 20 procent bijtelling.

In tegenstelling tot andere merken geldt de vanaf prijs van de Honda HR-V direct voor de royaal uitgeruste Comfort-uitvoering, aangedreven door een 1.5 i-VTEC benzinemotor. Naast deze motorisering biedt Honda verder nog de 1.6 i-DTEC dieselmotor aan, die in de HR-V goed is voor 20 procent bijtelling. Naast de Comfort zijn er nog twee uitvoeringen: Elegance en Executive.

De standaarduitrusting bestaat uit: centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, airconditioning, cruise control, een lichtsensor, een radio/cd/mp3-speler, Bluetooth en 16 inch lichtmetalen wielen. De Elegance voegt hier een pakket actieve veiligheidssystemen, een alarm, regen en parkeersensoren, het Honda Connect infotainmentsysteem met 7 inch beeldscherm en intelligente koplampen aan toe.

De luxe executive-uitvoering heeft daarnaast ook nog luxe extra's als leder/Alcantara bekleding, smart entry, een achteruitrijcamera, digitale radio, een te openen panoramadak, led-koplampen en 17 inch wielen.