De Renault Talisman is over een halfjaar verkrijgbaar.
De Renault Talisman is over een halfjaar verkrijgbaar.

De Espace vertaald naar ruime sedan

De Renault Talisman wordt de opvolger van de Laguna. De vierdeurs sedan vertaalt de elegant design, hoogwaardige kwaliteit en moderne features van de nieuwste Renault Espace naar het D-segment.

Met zijn bijzonder royale interieur en kofferbak behoort de Talisman tot de ruimste modellen in zijn klasse, terwijl het geavanceerde onderstel, de efficiënte motoren en de vele veiligheidsfuncties bijdragen aan de unieke rijervaring. De nieuwe Renault Talisman beleeft zijn wereldpremière op de IAA in Frankfurt (17 t/m 27 september) en wordt begin volgend jaar op de markt verwacht. Prijzen worden op een later moment bekend gemaakt. De Renault Talisman Estate wordt in het voorjaar van 2016 op de markt gebracht. De lengte en breedte van respectievelijk 4,85 en 1,87 meter komen volledig ten goede aan de interieurruimte. Afhankelijk van de uitvoering is de Talisman voorzien van Full LED-koplampen. De markante LED-achterlichten met 3D-effect zijn altijd ingeschakeld, ook overdag. De zit- en opbergruimte is toonaangevend: de beenruimte van 262 mm achterin behoort tot de ruimste in het segment. De voorste stoelen staan opmerkelijk ver uit elkaar door de brede middenconsole, wat het ruimtelijke gevoel in de Talisman verder versterkt.

De auto wordt aangedreven door uitstekend presterende en efficiënte benzine- of dieselmotoren met een cilinderinhoud van 1,6-liter.