Met voorruitverwarming, handig voor straks.
Met voorruitverwarming, handig voor straks.

Ford EcoSport SUV subtiel vernieuwd

De verbeterde Ford EcoSport SUV kan worden besteld. De auto beschikt over stijlvolle interieur upgrades, een betere rijdynamiek en nieuwe features voor meer comfort en gemak.
Klanten kunnen nu voor het eerst kiezen voor een uitvoering zonder een aan de achterzijde gemonteerd reservewiel. Tevens zijn er subtiele verbeteringen in het interieur aangebracht, waaronder stoelen die gedeeltelijk zijn uitgevoerd in leder als standaardoptie voor Titanium-modellen, een nieuw ontwerp van het stuurwiel en extra verchroomde details.

Het Winter Pack, met onder andere voorruit-, spiegel- en voorstoelverwarming, biedt extra gemak en comfort. De rijdynamiek van de EcoSport is verbeterd dankzij aanpassingen van de veren, de schokdempers, de torsiebalk achter, het Electronic Stability Programme en de instellingen van de elektronische stuurbekrachtiging.

De verbeterde versie van de EcoSport met de meerdere malen bekroonde 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor is verkrijgbaar vanaf € 19.995. Daarnaast is de EcoSport leverbaar met een 1.5-liter benzinemotor of een 1.5-liter TDCi dieselmotor.