Afbeelding
Foto:

Marianne's Warming Up

Voordat Marianne Klijnstra op 6 september zelf Smal Weesp induikt, vraagt ze een van de 200 andere Weesper deelnemers hoe zij dat nou aanpakken, zo'n WeesperNieuws Triatlon.

Bart Elderenbosch
startnummer 1438
Grens verleggen

Het aftellen is echt begonnen. De ene deelnemer zet nog even de puntjes op de i, de andere gaat volledig in de rust en allemaal kijken we angstvallig naar de weersvoorspellingen van komend weekend. Ook heb je mensen die een week van tevoren nog een halve triatlon in de benen pompen. Bart doet voor de derde keer mee met Weesp, maar wil toch ieder jaar zijn grenzen een beetje verleggen. Hij koos daarom voor een halve triatlon in het Franse Vichy.

Het was zijn hoofddoel voor dit seizoen, de finish halen op een halve. Maar dat neemt niet weg dat hij in Weesp ook iets neer wil zetten. De eerste keer deed Bart mee 'zoals iedere Weesper dat een keer doet'. De tweede keer ging hij wat fanatieker om met de voorbereiding, waarmee zijn persoonlijke record meteen een kwartier werd aangescherpt. En dit seizoen draait hij mee in het derdedivisieteam van de TTW en is het even afwachten wat deze halve triatlon als voorbereiding doet met zijn tijd. En ik? Ik wacht het ook af, misschien is die voorbereiding in Frankrijk voor volgend jaar ook iets voor mij. Barts voor volgend jaar is in ieder geval duidelijk. Sneller op de halve. Of misschien een hele. Of misschien Weesp richting de 2 uur. Of misschien is voor ons allebei het doel voor volgend jaar nog niet duidelijk. Duidelijk is wel dat we zondag hopen op jullie aanmoedigingen. Weer of geen weer.

Afbeelding