Daar gaat de nieuwe LMC Style.
Daar gaat de nieuwe LMC Style.

Caravan en Camper Voordeeldagen

De verbouwde vestiging van CaravanenCamperhuren.nl in Loenen aan de Vecht wordt feestelijk ingewijd met de Caravan en Camper Voordeeldagen op 2, 3 en 4 oktober.
De voordeeldagen krijgen een Italiaans tintje. Een bekende sommelier staat met een wijnproeverij en bijbehorende Italiaanse hapjes garant voor een heerlijke nazomerse sfeer. "Wij pakken groots uit", vertelt Rico Eerenstein. "Bezoekers kunnen de nieuwe modellen LMC caravans en Carado campers bewonderen en diverse andere merken met vroegboekkorting huren. En omdat wij onze verhuurvloot opruimen en verfrissen voor komend seizoen is het ook mogelijk voor een aantrekkelijk tarief een caravan of camper bij ons te kopen." De bezoeker die tijdens de Voordeeldagen de 2500e boeking bij CaravenCamperhuren.nl doet, kan bovendien rekenen op een gratis campervakantie.

CaravanenCamperhuren.nl mag zich als caravan- en camperverhuurder rekenen tot de grootste van Nederland. Het bedrijf heeft een vestiging in Gieten en in Loenen aan de Vecht. De verhuur van caravans en campers is in diverse prijsklassen. Bovendien kan er niet alleen per week, maar ook per dag worden gehuurd.