De nieuwe neus leidt tot de meest aerodynamische Sportage tot dusver.
De nieuwe neus leidt tot de meest aerodynamische Sportage tot dusver.

Nieuwe Kia Sportage fris en modern

Kia heeft de nieuwe Sportage onthuld. De cross-over heeft een aantrekkelijk nieuw design, een keur aan nieuwe technologische features en is kwalitatief nog hoogstaander geworden. De nieuwe Sportage wordt in het eerste kwartaal van 2016 leverbaar.

De vierde generatie van de Kia Sportage is voorzien van kwalitatief hoogwaardige materialen en is verpakt in een fris en tegelijkertijd modern design. Naast de bekende motoren zorgen nieuwe en opgewaardeerde motoren voor hogere prestaties en verbeterde efficiency. Samen met verbeterde versnellingsbakken en een nieuwe 7-traps transmissie met dubbele koppeling hebben ook de wegligging en de besturing stappen voorwaarts gemaakt.

Een van de grootste veranderingen is het 'gezicht' van de Kia Sportage, dat op een aantal fronten is geïnspireerd op het Kia Provo studiemodel uit 2013. Het is de meest aerodynamische Sportage tot dusver. Het nieuw ontworpen interieur oogt rustiger en overzichtelijker. Strakke lijnen in het interieur zorgen voor een moderne uitstraling, waarbij metaalaccenten worden afgewisseld door zacht aanvoelende materialen.