Muziekschool voor alle leeftijden.
Muziekschool voor alle leeftijden. Foto: Marieke van Veen

Muziekschool: Nooit te oud voor muziekles

WEESP - Onder de noemer 'Nooit te oud voor muziekles' komt De Gooische Muziekschool nu met een lesaanbod voor volwassenen in Weesp.

Vanaf maandag 16 november wil de muziekschool starten met een basiscursus piano, gitaar en/of blokfluit. In een groep van minimaal drie tot maximaal vijf personen worden de deelnemers bekend gemaakt met het bespelen van het instrument en wordt de basis van het muziek maken gelegd.

Noten leren lezen
Samen het instrument verkennen, noten leren lezen en de basis leggen voor het goed bespelen van het instrument vormen de doelstellingen van de cursus. Zowel de oefeningen en de speelopdrachten als de gehoortraining en de theorie zijn afgestemd op de oudere beginner. De deelnemers leren zowel improviseren als uit het hoofd spelen.

Acht lessen
De muziekcursus voor oudere beginners bestaat uit acht lessen van 45 minuten en de kosten bedragen € 95,- exclusief btw. Meer informatie is verkrijgbaar via telefoonnummer 035-6936596 of neem een kijkje op de website www.degooischemuziekschool.nl. Aanmelden voor de cursus kan door een e-mail te sturen naar info@degooischemuziekschool.nl.