Zaterdag campers kijken en uitproberen in Weesp.
Zaterdag campers kijken en uitproberen in Weesp.

Camper Kijkdag
in Weesp

Voor campervakanties beginnen nu de voorbereidingen al. Aanstaande zaterdag is het Camper Kijkdag bij Camperverhuur aan de Vecht in Weesp.

"Hier beginnen steeds meer campervakanties", vertelt camperverhuurder Sybren Bakker. "Onze vloot ontwikkelt zich volop, dus we geven graag de gelegenheid om te komen kijken en verschillende dingen uit te proberen. Het is voor huurders toch hun huisje op wielen voor enkele weken. Dan is het prettig om eerst even te kijken welke indeling goed voelt en past bij de vakantiewensen."

Camperverhuur aan de Vecht heeft net haar derde seizoen afgesloten. "Ik ben er trots op dat we een groot aantal mooie, spiksplinternieuwe campers toe hebben kunnen voegen. We letten goed op de diversiteit van onze vloot: van 2-persoons buscamper tot 6-persoons gezinscamper... we hebben het. Wij vinden de camper namelijk de ideale manier om te reizen vanwege de vrijheid en flexibiliteit die het geeft. Ook met kinderen. Die ervaring willen we graag delen."

Het bedrijf verhuurt de campers inmiddels met complete inrichting. Geen gesleep met borden en bestek, de hele keukeninventaris is aanwezig. "Daarnaast hebben we nog een aantal extra opties, zoals elektrische fietsen of het comfortpakket waarbij we zelfs de bedden al opmaken en de handdoeken klaarleggen." De Camper Kijkdag is zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur, Amstellandlaan 78, Weesp.