Met royale uitrusting en bijzonder luxe interieur.
Met royale uitrusting en bijzonder luxe interieur.

Volvo komt met Polar en Polar+

Ruim zeventigduizend Volvo's V70 rijden er in Nederland. En nu voegt Volvo daar de Polar- en Polar+-varianten voor de V70 en de XC70 aan toe. Deze varianten zijn voorzien van een zeer royale uitrusting, fraaie extra designdetails en een bijzonder luxe interieur.

Standaard zijn onder meer lederen bekleding, parkeerverwarming en Volvo On Call. En dat voor een bijzonder aantrekkelijke prijs: vanaf 39.995 euro (V70 T4 en D3 Polar).

Dual Xenon koplampen met adaptieve bochtverlichting, een elektrisch bedienbare achterklep en verwarmbare stoelen zijn enkele kenmerken van de Polar. Afhankelijk van de motorversie zijn lichtmetalen 16- of 17-inchwielen standaard. Andere extra's, behalve de genoemde lederen bekleding en Volvo On Call, zijn onder meer een adaptief TFT Crystal instrumentenpaneel (drie instellingen), elektrisch inklapbare buitenspiegels met grondverlichting en een praktische voorziening als een neerklapbare passagiersstoel voorin. De Polar+ biedt zelfs nog meer. Bijvoorbeeld volledig elektrische verstelbare voorstoelen, voorzien van ventilatie en geperforeerde softlederen bekleding.