De 12 dames van NOON staan onder leiding van Gerard van Amstel.
De 12 dames van NOON staan onder leiding van Gerard van Amstel.

Vocal group NOON komt met sfeervolle kerstvoorstelling

WEESP - Twee jaar na hun oprichting komt de vrouwen vocal group NOON van Gerard van Amstel met een eigen kerstvoorstelling: 'Christmas@noon'. Niet helemaal toevallig at noon, om 12.00 uur op 20 december in de concertzaal van Koninklijke Harmonie De Adelaar aan de Papelaan.

Het belooft een sfeervolle voorstelling te worden met een viertal christmas carols aangevuld met pop- en kleinkunstsongs, passend bij deze tijd van het jaar. Behalve dirigeren neemt Van Amstel de begeleiding op piano voor zijn rekening. Ook zullen een aantal nummers a capella gezongen worden en wordt het publiek een enkele keer uitgenodigd om mee te zingen. Zelf verheugt Van Amstel zich op het nummer 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij: "Dat zingen de dames zo mooi, dat zal niemand onberoerd laten."

De meesten van de twaalf vrouwen van NOON hebben hun sporen verdiend bij Firma Vocaal, de andere Weesper vocal group van Gerard van Amstel. Na afloop van de vijf kwartier durende voorstelling is er koffie, thee en glühwein en worden er lekkere hapjes geserveerd. Kaarten à 7 euro (5 euro voor kinderen tot 12 jaar) zijn te bestellen via vocalgroupnoon@icloud.com.