De Captur, een van Renaults nieuwste modellen.
De Captur, een van Renaults nieuwste modellen.

Salon de Promotion bij Renault

De Renault-dealer in deze regio, Arend Auto, sluit het jaar weer feestelijk af met 'Salon de Promotion'. Wie tussen nu en maandag 4 januari 2016 zijn huidige auto voor een nieuwe Renault inruilt, ontvangt tot maar liefst € 3.500,- extra inruilvoordeel. Deze inruilactie sluit aan op de 'Oud wordt Nieuw'-campagne van Renault en Radio 538.

"Het aanbod geldt voor alle nieuwe Renault-modellen en het extra inruilvoordeel komt boven op de inruilprijs", aldus directeur Huub van den Brule van Arend Auto. "Wie wil weten hoeveel zijn huidige auto waard is, kan dat eenvoudig berekenen op www.arendauto.nl. Het loont echter om bij ons langs te komen voor de definitieve inruilwaarde, want tijdens Salon de Promotion zijn we extra gul." Daarnaast kunnen klanten bij de aanschaf van een nieuwe auto voor een zeer voordelig prijsje nieuwe winterbanden aanschaffen.

Renault Clio winnen
Met Salon de Promotion haakt Renault in op de Radio 538-actie 'Oud wordt Nieuw'. De actie loopt tot en met donderdag 31 december 2015. Luisteraars kunnen hun oude bank, televisie, computer of wat dan ook inruilen voor een nieuw exemplaar. Radio 538 selecteert de mooiste, bijzonderste en leukste verhalen en voorwerpen. Aan het einde van de actie komen de geselecteerde deelnemers met hun in te ruilen spullen naar de studio. En wie het bijzonderste product en het leukste verhaal heeft, wint een nieuwe Renault Clio.