Het team van Frank Vaneman begint in Amsterdam.
Het team van Frank Vaneman begint in Amsterdam.

Vaneman dealer Kia, Fiat en Alfa Romeo

Het nieuwe jaar begon feestelijk voor Frank Vaneman. Op zaterdag 2 januari opende hij aan de Klokkenbergweg in Amsterdam-Zuidoost zijn autobedrijf, plus een vestiging in Hoofddorp.
Vaneman is daar de dealer in deze regio voor Kia, Fiat, Alfa Romeo en Abarth. Hij neemt de vertegenwoordiging van die merken over van Van Kouwen. Van Kouwen blijft, even verderop aan de Snijdersbergweg, de vertrouwde Opel-dealer in deze regio.

Vaneman begint met veel energie aan zijn nieuwe klus. "Ik krijg op mijn vijfenveertigste een heel mooie kans om het bedrijf uit te bouwen dat ik altijd al voor ogen had. De basisgedachte bij alles wat we doen is: wat vindt de klant ervan? Daarom gaan we zeven dagen per week open, hebben we iedere avond koopavond en is de werkplaats ook op zaterdag open."

Aanspreken
Wat Frank Vaneman volgend jaar bereikt wil hebben? "Een bedrijf met alleen maar tevreden klanten. Ik geloof in een stukje herkenbaarheid. Het bedrijf heeft daarom ook gewoon mijn naam: Frank Vaneman. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is en daar mogen ze mij persoonlijk op aanspreken."