Afbeelding
Foto: Spectre op donderdag is uitverkocht, maar op zondag zijn er nog plaatsen.

woensdag 3 februari

Mamacafé

Voor (aanstaande) moeders en vaders van baby's en jonge kinderen houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin een Mamacafé in de Bibliotheek. Om elkaar te ontmoeten en ervaringen en tips uit te wisselen. 10.00 tot 11.30 uur | Gratis entree.

Meezingen

Gezellig meezingen in Hotel 't Hart van Weesp. Het repertoire: Hollandse liedjes van alle tijden. Twee accordeonisten zorgen voor de muzikale begeleiding. 20.00 uur | Deelname gratis.

CityQuiz

Om 20.30 uur in Theater City of Wesopa: City Quiz. Deelname € 15,- per team. Inschrijven via cityquiz@wesopa.nl.

Administratiehulp

'Administratie voor Elkaar' houdt spreekuur voor vragen op administratief gebied, zoals hulp bij het invullen van allerhande formulieren (geen belastingaangiftes!) Papelaan 99 | 9.30 tot 11.00 | Afspraak niet nodig.

donderdag 4 februari

Koffie om de hoek

Voor mensen met een GGZ-achtergrond is er van 9.30 tot 12.30 uur een koffie-inloop in de Roskam aan de Papelaan 99 (rechts van de hoofdingang). Iedereen is welkom.

Muziek op schoot

Muziekschool Globe start met een nieuwe cursus Muziek op Schoot in Fort Ossenmarkt voor kinderen tot vier jaar. Aanvang lessen: 10.00 uur. Aanmelden: 0294 - 417815.

Tablet Café

Senior Web en de bibliotheek verzorgen een Tablet Café en inloopspreekuur in de bieb. Bezoekers kunnen kennismaken met tablets, e-readers en smartphones. 10.00 tot 12.00 uur | Gratis entree.

Levenstestament

Notaris Van de Griend komt nogmaals naar Bibliotheek Weesp om het levenstestament uiteen te zetten. De Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie vertelt over keuzes rond het levenseinde. 10.00 uur | Entree gratis.

Alzheimercafé

Het Alzheimercafe heeft notaris Niels van de Griend te gast. Hij vertelt onder meer over het erfrecht en het testament. Hart van Weesp | 19.30 uur | gratis entree.

Film: Spectre

De nieuwste James Bondfilm in de City of Wesopa. Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion is terug als tegenstander van MI6. 20.00 uur | € 8,-.

vrijdag 5 februari

Kinderyoga

Sabina Baarsma start een nieuwe serie kinderyogalessen bij YogaToday. Aanvang: 15.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.jongenyoga.nl.

Het geval Apart

André Manuel speelt in de City zijn show 'Het geval Apart'. Al 25 jaar staat de Tukker bekend als bikkelharde satiricus. Zijn shows zitten vol incorrecte schimpscheuten, harde grappen en beledigingen. 20.30 uur | € 16,50.

zaterdag 6 februari

Opening expositie

In Bibliotheek Weesp zijn schilderijen van Saya Yasmine Amores te zien. De feestelijke opening is van 12.00 tot 14.00 uur. Iedereen is welkom.

Dansen als Justin

De Weesper Boekhandel viert de Nationale Voorleesdagen met een leuke middag voor kinderen van 8 tot en met 15 jaar. Om 14.00 uur leest Charlotte Doornhein voor. Om 15.00 uur geeft Jurn een workshop dans op 'Sorry' van Justin Bieber. Vanaf 15.30 uur signeert Doornhein haar boeken.

Groot Carnaval

De Weesper Moppen vieren carnaval in restaurant La Ruelle. Met muziek van De Vechtbloazers en DJ Eric. Iedereen is welkom, maar wel graag verkleed. 20.30 uur | Gratis entree.

Opium voor het Volk

De Allesgelover door Opium voor het Volk in de City of Wesopa. Het complotdenken neemt hand over hand toe. Na iedere verschrikking in het nieuws gonst het internet. Illuminati, duivels, aliens; niets is te dol. 20.30 uur | € 17,50.

zondag 7 februari

Film: Spectre

De nieuwste James Bondfilm Spectre draait nogmaals in de City. 20.00 uur | € 8,-.

Weesper moppen

De Weesper Moppen vieren carnaval in restaurant La Ruelle. Iedereen is welkom, maar wel graag verkleed. Aanvang: 20.30 uur | Gratis entree.

maandag 8 februari

Koffiemiddag

De Zonnebloem houdt een koffiemiddag. Iedereen is welkom voor een spelletje of een praatje. Wintertuin | 14.00 - 16.00 uur | € 2,-.

dinsdag 9 februari

Mamacafé Weesp

Voor (aanstaande) moeders en vaders van baby's en jonge kinderen houdt het CJG een Mamacafé in de bieb van 10.00 tot 11.30 uur.

Breicafé

Buurtvereniging De Achtergracht is elke dinsdag van 13.00 tot 16.30 open voor buurtactiviteiten. Locatie: OAZ gebouw. Toegang: gratis.

Social media

Zijn de sociale media wel veilig voor kinderen? De ouderraad van het Casparus College praat hierover. Tijd: 19.30 uur. Aanmelden: ouderraadcasparus@gmail.com.

Rechtswinkel

Rechtswinkel Weesp houdt spreekuur in Gebouw Papelaan 99. Weespers kunnen hier zonder afspraak terecht voor juridisch advies. 19.30 - 20.30 uur.

De Weesper Moppen

De Weesper Moppen sluiten het carnaval af met haringhappen in La Ruelle. Aanvang: 20.00 uur.

woensdag 10 februari

Rode Kruis Soos

Rode Kruis Soos in Gebouw Papelaan 99. Voor koffie, een spelletje of praatje. Aanvang: 13.30 uur.