Afbeelding
Foto: Niels van de Griend

Selena pakt weer twee keer goud

WEESP - Weer twee keer goud voor badmintonster Selena Piek. De Weespse was afgelopen weekend met dubbelpartners Eefje Muskens en Jacco Arends oppermachtig op het NK.

Selena en haar dubbelpartners waren verreweg de besten van het deelnemersveld: tot aan de finale werd er geen enkele game verloren. Met Jacco Arends bleef Selena ongeslagen, met Eefje Muskens verloor ze slechts één game. Selena was na afloop apetrots op haar twee gouden plakken.

De Weespse heeft nog steeds een goede kans om komende zomer mee te doen aan de Olympische Spelen.


Slechte slotfase nekt Argus

WEESP - Een teleurstellende slotfase heeft de korfballers van Argus afgelopen weekend punten gekost tegen de nummer laatst Sporting Andijk. De Weespers kwamen met 13-9 tekort.

Argus had, vanwege eerdere goede resultaten tegen dezelfde tegenstander, goede hoop om punten mee te kunnen nemen naar Weesp. De Weespers startten ook sterk en stonden al snel op een voorsprong. Toch kon de tegenstander terugkomen. Na de eerste helft stond het 6-6.

Na de rust bleven de twee teams lang aan elkaar gewaagd. Daarna stapelde Argus echter fout op fout, waardoor Sporting Andijk alsnog won.


Eerste plaats Van de Griend

WEESP - Cees van de Griend heeft afgelopen weekend goed gepresteerd op een groot internationaal jiujitsu-toernooi in Hamburg.

De Weesper won al zijn partijen en pakte knap een gouden plak.

Met de goede resultaten zet Van de Griend een grote stap richting kwalificatie voor het WK onder de 21 jaar van komende maand.