Met nog meer outdoorkarakter.
Met nog meer outdoorkarakter.

Nog meer avontuur in Citroën C4 Cactus

'Vrijheid en avontuur' wordt het credo op de stand van Citroën op de autosalon van Genève met de presentatie van de speciale serie 'C4 Cactus Rip Curl'. Op deze speciale serie introduceert Citroën de functie Grip Control en nieuwe stijlelementen die het 100% outdoorkarakter van de auto benadrukken.

Door een samenwerking met Rip Curl wil Citroën de outdoor spirit van de C4 Cactus versterken via een extremere versie. Het is een opvallende auto geworden die technologisch goed is uitgerust, die uitstekende rijprestaties biedt en waarmee Citroën mikt op liefhebbers van de Cactus die zich in hun leven richten op ontspanning, hobby's en genieten van het leven. Een filosofie die ook past bij het merk Rip Curl, in 1969 opgericht in het Australische Torquay, op een paar uur rijden van de legendarische surfspot Cactus Bay.

Het interieur van de Citroën C4 Cactus Rip Curl heeft accenten in Pulp Orange die lekker contrasteren met de grijze of zwarte bekleding van de stoelen. Gordels, vloermatten, zelfs de speakers. Leuk detail: het dashboardkastje is afsluitbaar met een riem en een gesp: alsof het een koffer is.

Het uitrustingsniveau is gebaseerd op afwerkingsniveau 3 Shine van de Citroën C4 Cactus. Een panoramisch glazen dak dat ook tegen de hitte beschermt is optioneel. De Citroën C4 Cactus Rip Curl is verkrijgbaar vanaf het voorjaar.