Brownies met een boodschap.
Brownies met een boodschap.

Feliciteren en troosten met een Brownieboodschap

WEESP - De liefde van de man gaat door de maag. En de liefde van de vrouw net zo goed. Dat weten Pleun Lammerse (22) en Niels Verheul (22) als geen ander, want zij bakken al jaren de lekkerste brownies voor elkaar. Nu ze zover zijn dat ze denken het allerlekkerste recept in handen te hebben, gaan ze met hun brownies de boer op.

door Marieke van Veen

De Weespers runnen sinds kort een bedrijfje. Via www.brownieboodschap.nl kan een doosje versie brownies besteld worden. Je kunt ze zelf opeten, maar het idee achter Brownieboodschap.nl is dat je ze een ander cadeau doet. Lammerse: "De klant voert bij de bestelling een persoonlijke boodschap in en wij zorgen ervoor dat de brownies samen met die tekst in een leuk doosje bij de geadresseerde terechtkomen."

Met brownies kun je iemand feliciteren, troosten of de liefde verklaren. Verheul: "Van de bestellingen die we tot nu toe hebben gehad, werden de meeste doosjes voor een partner besteld - met een liefdesboodschap erbij. Begrijpelijk, want chocolade is liefdesvoedsel."
Terwijl hun bedrijfje begint te lopen, werken Lammerse en Verheul voorzichtig aan uitbreiding van het assortiment. Verheul: "We zijn bezig met een blondie: dat is een brownie met witte chocolade." Lammerse: "En een gezonde superfoodbrownie lijkt me ook wel wat. De mogelijkheden zijn eindeloos."

Brownies winnen
Proeven? Brownieboodschap.nl verloot onder de lezers van deze krant een doosje brownies. Kans maken kan door voor 17 maart een mail te sturen naar info@brownieboodschap.nl o.v.v. Krant.