Van Nieuwkerk breidt uit met Mazda in Amsterdam-Zuidoost.
Van Nieuwkerk breidt uit met Mazda in Amsterdam-Zuidoost.

Nieuwe Mazda-dealer voor Amsterdam

Automotive-centre Van Nieuwkerk is sinds deze maand de nieuwe dealer voor Mazda in Amsterdam en omgeving. Het bedrijf neemt in deze regio de activiteiten over van Motorhuis en is gevestigd aan de Hoogoorddreef 41, vlak bij de Amsterdam Arena.

"Wij hebben heel bewust voor Mazda gekozen", vertelt Rebecca Marques Duarte-van Nieuwkerk. "De kwaliteit van de producten, de emotie van het merk, tezamen met de mooie modellen zorgen ervoor dat wij veel vertrouwen hebben in het merk Mazda en de toekomst. Om direct de Mazda-rijders goed van dienst te kunnen zijn hebben wij een zeer ervaren Mazda-monteur aangenomen en zijn alle andere betrokken medewerkers van ons bedrijf inmiddels goed opgeleid voor het nieuwe merk." Van Nieuwkerk is al dealer van Honda op dezelfde locatie en is Honda- en Nissan-dealer in Hilversum.
De opening van de nieuwe vestiging komt op het moment dat Mazda wereldwijd afstevent op een derde achtereenvolgend recordboekjaar. Ook in Nederland draait het merk op volle toeren. Nederland is met een verkoopstijging van 52% na Spanje de snelst groeiende markt voor Mazda in Europa.