Bij Van Kouwen staan komend weekeinde alle Astra's op een rijtje.
Bij Van Kouwen staan komend weekeinde alle Astra's op een rijtje.

Grote Opel Astra-show bij de dealer

De komst van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer is voor Opel-dealer Van Kouwen reden om een groot feest te geven, onder meer in haar vestiging in Amsterdam-Zuidoost.

De Sports Tourer is de stationwagon waar al lang naar wordt uitgekeken. Het nieuwe model (5-deurs en Sports Tourer) heeft vorige maand de titel Auto van het Jaar 2016 gewonnen, dus dat nu ook de Sports Tourer in de showrooms staat is een feestje waard. Om dit te vieren zetten de werkplaatsen zaterdag de deuren open en kunnen alle bestaande Opel Astra-rijders hun auto gratis laten controleren op 10 veiligheidspunten. Als dank ontvangt men na de controle een cheque van € 25,-, te besteden bij een volgende onderhoudsbeurt.
Daarnaast staan in alle showrooms natuurlijk de nieuwe Opel Astra Sports Tourer en de 5-deurs klaar voor een proefrit. Kopers van de Astra ontvangen € 1.000 extra inruil boven op de Autotelexwaarde, een gratis tankpas van € 500 (alleen dit weekend) én € 1.000 cashback van Opel Nederland. Ook op een Astra-occasion zit € 1.000 extra inruilkorting.

25 jaar Astra op een rijtje
Om de historie van de Astra-modellen in beeld te brengen, staan in de vestiging in Amsterdam-Zuidoost alle Astra-modellen van de afgelopen 25 jaar op een rij. Belangstellenden zijn van harte welkom om deze unieke range te komen bekijken. Dit kan zaterdag 9 april, maar óók op zondag 10 april; dan is deze vestiging namelijk ook open.