Gert de Bruin zoekt zijn jeugdliefde Anneke Wildeman

WEESP - Gert de Bruin heeft naar eigen zeggen het hele internet afgespeurd, maar zijn jeugdliefde Anneke Wildeman kan hij nergens vinden. Omdat ze in Weesp heeft gewoond, doet hij een beroep op de lezers van het WeesperNieuws.

door Marieke van Veen

Schoolbank, Facebook, Telefoongids.nl, Google: de nu 62-jarige Gert de Bruin heeft tot dusver weinig geluk in zijn zoektocht.

Uit het oog
Begin jaren zeventig kreeg hij een relatie met de bijna tien jaar oudere Anneke Wildeman. Ze werkten destijds samen bij aannemingsbedrijf Fokkens in Naarden. "Toen het uitging, verwaterde het contact en verloor ik haar uit het oog. Haar geboortedatum weet ik nog: 19 april 1944. Ze zou dus binnenkort 72 jaar worden. Maar het kan natuurlijk ook dat ze niet meer in leven is... Dat realiseer ik me terdege."

'Als ze nog in leven is, viert ze 19 april haar 72ste verjaardag'

Jan Tooropstraat
Volgens De Bruin heeft Anneke in de Jan Tooropstraat gewoond: "Misschien is ze ook wel in Weesp geboren, maar in de Tooropstraat woonde in ieder geval haar moeder." Anneke had één broer volgens De Bruin: "Arnoud. Maar die is volgens mij overleden. Ik vond zijn naam in een online register van de graven op Carspelhof."

Bijpraten
Waarom gaat de Apeldoorner 45 jaar later naar zijn jeugdliefde op zoek? "Ik vind het jammer dat we elkaar uit het oog zijn verloren. Ik zou haar graag nog eens willen zien. Ik ben benieuwd hoe het haar vergaan is en hoe haar leven er nu uitziet."

Tips?
De Bruin hoopt dat er Weespers zijn die weten waar Anneke is en hem met haar in contact kunnen brengen. "Mijn zoektocht heeft niets opgeleverd en ik weet geen andere manier meer dan deze oproep om tot een resultaat te komen." Reacties en tips kunnen gemaild worden naar marieke@weespernieuws.nl.