Voetbalsters FC Weesp komen tekort

WEESP - Er werd geknokt tot het laatste moment, maar de voetbalsters van FC Weesp hebben afgelopen weekend toch verloren. De Weesper ploeg kwam met 0-1 tekort tegen Achterveld.

FC Weesp bewees waarom het zo lang meedoet om de bovenste plaatsen van het klassement. Met goed voetbal zorgde het voor problemen aan de kant van de tegenstander en deed het geen moment onder voor Achterveld. FC Weesp toonde veel vechtlust, maar kwam voor rust toch op een achterstand te staan.

Na de rust bleef FC Weesp vechten voor een goed resultaat. De Weespers kregen enkele kansen, maar konden geen doelpunten maken.

FC Weesp staat nog steeds op plaats vier van het klassement. De achterstand op de derde plaats bedraagt slechts een punt. Volgende week speelt FC Weesp tegen Roda '46.

Argus treft nummer laatst

WEESP - De korfballers van Argus hebben nog steeds kans om eerste te worden.

In de jacht naar de eerste plaats spelen de Weespers komend weekend tegen EKVA, dat laatste staat. Met een zege kunnen de Weespers goede zaken doen. De achterstand op koploper De Vinken bedraagt zes punten, maar Argus heeft nog een duel tegoed en speelt nog tegen de nummer één.

Jeugdteam Oberon kampioen

WEESP - Feest voor het eerste jeugdteam van Oberon: de jonge Weesper volleyballers werden afgelopen weekend kampioen.

Het team van Britt Scholten, Milan Veldt, Justin ten Brink, Thomas Warnars, Rick Nagel en Roos Landwaart speelde afgelopen seizoen zo goed dat ze afgelopen weekend een grote beker in ontvangst mochten nemen.