Afbeelding

Première 'The King' afgelast

WEESP - De première van 'The King' van het Vechtstede Theater is een paar uur voor aanvang afgelast. De gemeente heeft vanwege de brandveiligheidseisen geen vergunning afgegeven, zo liet het Vechtstede College weten.

'The King' zou dinsdagavond in loods 13 van Pronk Juweel op het Van Houten Industriepark in première gaan. De spelers kregen aan het begin van de middag te horen dat de voorstelling niet door ging.

Rector Jan Verhulst van het Vechtstede College hoopt dat de voorstellingen van vandaag, morgen en vrijdag wel doorgang kunnen hebben.


Makelaar voor een dag

WEESP - Het waren de meest enthousiaste leerlingen die zich bij Gooi On Stage bij de tafel van makelaar Monika meldden. Het makelaarsvak lijkt ze wel wat en dus mochten ze komen proeven.

Monika Vries van de Vuurtoren deMakelaars.nl nam de leerlingen donderdag mee naar Hoogstraat 58 om daar de sterke verkooppunten van het huis te bepalen. Monika vond het erg leuk om te doen: "Verrassend en verfrissend hoe jongeren naar een huis kijken." Gooi on Stage werd begin april in Bussum gehouden. Leerlingen konden daar kennismaken met bedrijven om te kijken of hun interesse in een bepaalde beroepsgroep ligt. Uit Weesp deed de Vuurtoren mee.