Weespernieuws 25 jaar.
Weespernieuws 25 jaar. Foto: Bastiaan Miché

Beste lezer,

Dit fantastische team maakt elke week het WeesperNieuws voor u. Ik ben er ongelooflijk trots op. Op het team en op de krant, die deze week precies 25 jaar bestaat. In die 25 jaar is het WeesperNieuws uitgegroeid tot meer dan een krant.

We werken elke dag met hart en ziel aan onze nieuwsmedia en dat vertaalt zich in het feit dat onze krant en website zeer goed worden gelezen. Mocht u wel eens bij ons in de krant hebben gestaan, dan zult u dat ongetwijfeld gemerkt hebben aan de reacties. Ook onze adverteerders kunnen daarover meepraten en merken duidelijk het verschil. Ik ben ervan overtuigd dat we op deze manier ook de Weesper actie You better PINK tot een nog groter succes kunnen maken.

Vaak is een jubileum een aanleiding om terug te blikken. Onze redactie kiest echter voor een vooruitblik. Erg origineel - en dus typisch WeesperNieuws. Het resultaat daarvan is de speciale jubileumbijlage met als titel 'De krant van de Toekomst'.

Over die toekomst ben ik als uitgever van het WeesperNieuws zeer optimistisch. Lokale media hebben de toekomst, in grotere mate online, maar ook altijd in belangrijke mate op papier. Wellicht zijn er mensen die daar sceptisch over zijn, maar die waren er ook toen wij 25 jaar geleden met deze krant begonnen. Aan ons de taak ook in de komende 25 jaar wekelijks een krant en dagelijks een website te maken die ertoe doet. Inclusief nieuwe mogelijkheden om via ons uw boodschap in Weesp te kunnen verspreiden. Daarmee blijven wij interessant voor lezers én adverteerders.

De afgelopen 25 jaar waren nog maar het begin.

Adri de Bruijn
Enter Media, uitgever WeesperNieuws