Tips van oud-international Yannick van Harskamp.
Tips van oud-international Yannick van Harskamp. Foto: Egbert Dikkers

Oberon viert 40ste verjaardag met clinic en feestavond

WEESP - Als warming-up voor de feestavond in Bar Olympus konden de leden van volleybalvereniging Oberon zaterdag meedoen aan een clinic in de sporthal. Die werd gegeven door oud-international Yannick van Harskamp en toptalententrainer Rogier van Mechelen.

De deelnemers, van jong tot oud en van recreatief tot competitief, leerden tijdens de interactieve training meer over verschillende technische aspecten van de volleybalsport. Volgens de organisatie vonden de leden de clinic leuk en leerzaam.

Serieus feesten
Na het sportieve gedeelte ging er een feest van start in de aangrenzende Bar Olympus. Een dj zorgde voor passende muziek. "Naast serieus volleyballen kan er bij Oberon ook serieus gefeest worden. Afgelopen zaterdag was weer een goed voorbeeld van een mooie sportieve en gezellige avond zoals die de afgelopen 40 jaar veel hebben plaatsgevonden", zo laat de organisatie weten. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Wie kennis wil maken met volleybal of deze sport weer wil oppakken, kan via www.oberonweesp.nl een afspraak maken om een keer vrijblijvend mee te trainen. Dinsdag is de vaste trainingsavond van Oberon.