De Opel Corsa, een van de beschikbare modellen voor private lease.
De Opel Corsa, een van de beschikbare modellen voor private lease.

Private lease
aanbieding in
supermarkt

Een auto leasen in de supermarkt? Het kan deze week dankzij een samenwerking van LeasePlan, Albert Heijn en Opel-dealer Van Kouwen in Amsterdam.

De dealer zet vijf Opel-modellen in de winkelschappen van Albert Heijn-vestigingen in deze regio. En ze zijn meteen in de aanbieding."Het aanbod varieert van de sportieve en compacte Opel KARL tot en met de nieuwe Opel Astra Sports Tourer, Auto van het Jaar 2016. En de deal is zonneklaar: zorgeloos een nieuwe Opel rijden vanaf 179 euro per maand, met al het gemak van private lease en zonder bijtelling", zegt Sander Bikkers van Van Kouwen.
Deze landelijke campagne via in totaal ruim 900 Albert Heijn-winkels is tot nu toe de grootste in zijn soort. Samen met Opel brengt LeasePlan nu vijf modellen tegelijk naar de markt en biedt daarmee voor iedere AH-klant wat wils: van 'boodschappenwagen' tot en met een ruime gezinsauto. De samenwerkingspartners willen hiermee private lease voor een breed publiek toegankelijk maken. Een demomodel van de meest compleet uitgeruste Corsa (in zijn prijsklasse) staat daadwerkelijk in Albert Heijn-filialen in Amsterdam. Voor proefrijden en het bekijken van de overige modellen kan de klant uiteraard bij Van Kouwen in Amsterdam, Aalsmeer of Hoofddorp terecht. Private lease is het laatste jaar flink in opkomst. Dit heeft onder meer te maken met de voorspelbaarheid van de maandelijkse kosten.