De moeders van Lydia, Yael en Lorraine namen dit weekend met liefde het werk van hun kinderen over.
De moeders van Lydia, Yael en Lorraine namen dit weekend met liefde het werk van hun kinderen over. Foto: Ruth van Kessel

Kinderen op Open Air, moeders in de bediening

WEESP - Wat doe je als je totale personeel met z'n allen naar Open Air wil? Juist, dan los je dat op met hun moeders in de bediening. Restaurant Selene riep afgelopen weekend uit tot 'Moedersdag'.

door Ruth van Kessel

Toen de vraag van zijn personeel kwam of ze tijdens het festival Open Air in de Gaasperplas zaterdag en zondag vrij konden krijgen, moest Jeffrey Kors van Selene zijn jongens en meiden eerst teleurstellen: "Dat kan niet jongens, ik heb mensen nodig." Totdat een jongen verzuchtte: "En mijn moeder had nog wel voor me willen werken."

Kors: "'s Avonds thuis dacht ik nog even na over die opmerking. Waarom zou ik het niet proberen? Dit was het ei van Columbus. De moeders waren ook razend enthousiast en zo was Moedersdag geboren. Ik heb er maar meteen een bijzonder 'Moedersmenu' bij bedacht."

Selene en de moeders blikken terug op een geslaagd experiment. Ook de gasten konden de actie waarderen: "De moeders deden het hartstikke goed!"