Wie durft het aan?
Wie durft het aan? Foto: Marieke van Veen

Touwtrekken

Voor het touwtrekken zoekt Stichting Volksfeesten Weesp teams die de strijd met elkaar aan durven gaan.

Deze wedstrijd wordt zaterdag 27 augustus tussen 15.00 en 17.00 uur gehouden en vindt plaats op pontons over de Kom. Bij deze populaire activiteit komt altijd veel publiek kijken.

Elk team dient te bestaan uit vijf deelnemers en een coach die niet meetrekt, maar die zijn manschappen op een doeltreffende manier weet aan te moedigen. Het gaat bij het touwtrekken niet alleen om kracht, er komt ook tactiek, teamwork en conditie bij kijken.

Een team van eetcafé 't Heertje heeft zich inmiddels aangemeld, maar ja, dan moeten er wel teams zijn die het tegen ze op durven te nemen.

Teams kunnen zich aanmelden via een digitaal formulier op sbfeest.nl, klik hiervoor in het menu op 'Deelnemers'. Alle teamleden dienen in het bezit van minimaal zwemdiploma A en ouder te zijn dan 16 jaar.


Vrijwilligers

Om ook in 2016 de activiteiten tijdens het Sluis-en-bruggenfeest neer te kunnen zetten zijn er vrijwilligers nodig die tijdens het feest een paar uur de handen uit de mouwen willen steken.

De organisatie zoekt:
- Ondersteuning bij de opbouw, de begeleiding en de afbouw van de Wild Water Race op donderdag 25 augustus aan het einde van de middag en de avond;
- Ondersteuning bij de opbouw, de begeleiding en de afbouw van de Kinder Wild Waterbaan op vrijdag 26 augustus aan het einde van de middag en het begin van de avond;
- Ondersteuning bij de opbouw, de begeleiding en de afbouw van het touwtrekken op zaterdag 27 augustus halverwege de middag.

Het klinkt misschien lang 'de middag en de avond', maar de organisatie is al erg geholpen met 2, 3 of 4 uurtjes ondersteuning. Dus schroom niet en meld je direct aan via een mail naar vrijwilligers@sbfeest.nl en geef aan wanneer jij kunt helpen om het Sluis-en-bruggenfeest ook dit jaar tot een succes te maken.