Afbeelding

Eassan gaat voor beste service

WEESP - "We willen de beste service van Weesp leveren", zegt Eassan over zijn nieuwe autobedrijf in Weesp. Dat betekent ook 's avonds en in het weekeinde open en een breed pakket aan diensten. Nee verkopen, dat doet Eassan niet.

Autobedrijf Eassan is vier weken geleden geopend. Het is gevestigd aan de Gouwzeestraat op bedrijventerrein Noord. We kunnen er terecht voor alles wat je van een autobedrijf verwacht: reparaties, banden vervangen, apk-keuring (voor 18,95) en ook autopoetsen (showroomklaar voor 79 euro). Wie meer auto's wil laten wassen en/of keuren, bedrijven bijvoorbeeld, kan rekenen op korting: bij de vierde één keer gratis.

Service, scherpe prijzen en lange openingstijden, Eassan zet het allemaal in om zijn doel te bereiken: de beste service van Weesp bieden. "We zijn open van 9.00 tot 21.00, dus je kunt ook na je werk nog langskomen. Daarmee zijn we onderscheidend. Binnenkort gaan we ook open in het weekeinde."

Eassan vertelt een bijzonder verhaal. Hij woont in Amsterdam en kwam 28 jaar geleden uit Sri Lanka naar Nederland. De garage is niet zijn enige onderneming. Hij is een zakenman, zo vertelt hij. Doet veel import en export met China. Dat bracht hem wel de centen, maar niet de voldoening. "Vorig jaar zat ik meer dan 600 uur in een vliegtuig. Ik wilde ook leuke dingen doen, weer iets nieuws. Kijk mij nu eens, dit staat mij toch uitstekend", zegt hij in zijn werkplaats en wijst op zijn overall. "Ik hou van auto's, van techniek. Hier ligt mijn hart."

Over Weesp is hij zeer te spreken. "Ik vind het erg plezierig hier. Prettige mensen, mooie stad, leuke contacten. Hier wil ik met mijn bedrijven graag verder groeien."