De Wild Water Race: er zijn nog teams en vrijwilligers nodig.
De Wild Water Race: er zijn nog teams en vrijwilligers nodig. Foto: Christian Pfeiffer

Sponsors

Net als ieder evenement is ook het Sluis-en-bruggenfeest niet mogelijk zonder de bijdragen van sponsors. Ook deze 39e editie wordt weer mede mogelijk gemaakt door – veelal zeer trouwe – sponsors die met geld, goederen en diensten een belangrijke bijdrage leveren aan het grootste Weesper spektakel.

Voor grote en kleine Weesper ondernemers is het Sluis-en-bruggenfeest dé gelegenheid om hun bedrijf onder de aandacht te brengen van een breed publiek. De bedrijfsnaam wordt vermeld op de S&B-website en Facebookpagina, in de S&B-feestkrant, op banners en posters. Dat komt neer op aandacht van zo'n 60.000 bezoekers online en rond de 30.000 bezoekers tijdens het feest.

Als sponsor kunt u uw bedrijfsnaam koppelen aan een specifiek evenement of een algemene – al dan niet financiële – bijdrage leveren. We kunnen nog sponsors gebruiken! Bent u geïnteresseerd, laat dat dan weten via een mailtje aan sponsoring@sbfeest.nl, dan nemen we graag contact met u op.


Volledige programma bekend

Op de website www.sbfeest.nl is inmiddels het volledige programma te vinden voor hét feest van dit jaar. Het belooft weer een spectaculaire editie te worden met een diversiteit aan activiteiten.

Voor een aantal activiteiten zijn wij nog op zoek naar deelnemers. Zo zijn we nog op zoek naar teams voor de Wild Water Race en naar teams die het aandurven om te komen touwtrekken over de Kom van Weesp. Aanmelden voor deze activiteiten kan via www.sbfeest.nl/deelnemers.

Wij zijn tevens als organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. We zoeken met spoed mensen die willen helpen opbouwen en afbouwen van de Wild Water Race op donderdagmiddag en donderdagavond en ook mensen die willen helpen met het opbouwen en afbouwen van het Kinder Waterparadijs op vrijdagmiddag en vrijdagavond.

Aanmelden hiervoor kan via www.sbfeest.nl/vrijwilligers of door een e-mail te sturen naar
vrijwilligers@sbfeest.nl.