Sandra en Tamara staan tijdens het S&B-feest bij de Grote Kerk.
Sandra en Tamara staan tijdens het S&B-feest bij de Grote Kerk.

En zo kunt ú de actie You better PINK steunen...

Vervolg van de voorpagina.

You better PINK staat tijdens het Sluis-en-bruggenfeest (25, 26 en 27 augustus) op de hoek van de Nieuwstraat en het Waagplein, schuin voor de Grote Kerk. De knalroze partytent van Pink Ribbon en de You better PINK-auto zijn niet te missen. Een belangrijk onderdeel van de stand is de roze doneerzuil, waar iedereen een bijdrage in kan doen.

"Alle donaties, groot en klein, zijn welkom. Want elke euro telt!", zegt Sandra van der Spruit van You better PINK. Er zijn ook leuke activiteiten. Voor 2 euro kun je een polaroidfoto laten maken met de You better PINK 'laat je strikken voor Pink Ribbon'-strik. Wie wil, neemt eerst een duik in de verkleedkist: alles voor het fleurigste resultaat. Voor € 2,50 is er een gehaakte Pink Ribbon-sleutel- of tashanger te koop. Niet zomaar een item, maar speciaal voor You better PINK gehaakt door Riet, de meelevende buurvrouw van Sandra. Er is een beperkte oplage, dus wees er snel bij. Verder is er een quiz waarmee leuke prijsjes te winnen zijn.

Voor een verzoekplaatje op Radio Weesp ('PINK Request') moet je ook op de stand van You better PINK bij de Grote Kerk zijn. Al vanaf 10 euro kan bij de Grote Kerk een plaatje worden aangevraagd, waarna dat wordt doorgegeven aan Radio Weesp, dat uitzendt vanuit De Vuurlinie in de Kom. Sandra: "Ook bij Radio Weesp komt een grote Pink Ribbon-donatiebox te staan. Je kunt er echt niet meer omheen. Heel Weesp kleurt roze! We hopen op een gezellig Sluis-en-bruggenfeest waarop zo veel mogelijk mensen bij ons langskomen en Pink Ribbon een financieel steuntje in de rug geven."