De Suzuki S-Cross is uitgerust met efficiƫnte turbomotoren.
De Suzuki S-Cross is uitgerust met efficiƫnte turbomotoren. Foto:

Vernieuwde Suzuki S-Cross bij de dealer

De nieuwe S-Cross van Suzuki staat vanaf september bij de dealer en is met een vanafprijs van € 20.999,- voordeliger in aanschaf dan voorheen.

Het vernieuwde design van de S-Cross zorgt voor een bredere, hogere en imposantere voorzijde. Aan de achterzijde springen de nieuw vormgegeven led-lichten in het oog. Behalve de nieuwe krachtige grille, motorkap en led-koplampen is ook het interieur vernieuwd. Voor het dashboard zijn nieuwe materialen gebruikt met diverse accenten van hoogglans zwart en satijn-chroom. Daarnaast zijn er ook chromen raamlijsten toegevoegd. De uitvoeringen Exclusive en High Executive zijn uitgerust met 17-inch lichtmetalen velgen met een grotere bandenmaat.
Suzuki rust zijn nieuwe familiecross-over uit met krachtige en toch efficiënte turbobenzinemotoren. Er zijn drie uitvoeringen: Comfort, Exclusive en High Executive. Iedere uitvoering is standaard voorzien van onder meer cruisecontrol, airconditioning en een radio/cd-speler met USB-aansluiting en Bluetooth. Het kleurenpallet is uitgebreid met vier nieuwe kleuren.

Voordeliger in aanschaf
De nieuwe S-Cross is er al vanaf € 20.999,-. Daarmee is de ruime cross-over maar liefst € 500,- voordeliger in aanschaf dan het vorige basismodel, terwijl de S-Cross flink vernieuwd is. Met Suzuki All-inclusive (privélease) is de S-Cross leverbaar vanaf € 369,- per maand.