De aanschaf van een Opel is extra interessant tijdens The Big Event.
De aanschaf van een Opel is extra interessant tijdens The Big Event.

The Big Event bij de
Opel dealer

Opel-dealer Van Kouwen in Amsterdam geeft tijdens The Big Event, van 12 tot en met 17 september, € 2000 euro extra inruilwaarde op alles wat rolt of rijdt: van driewielers tot biljartballen.

Naast de extra inruilwaarde zit er tijdens deze actieperiode voor € 500,- gratis brandstof in een nieuwe Opel en mag de nieuwe eigenaar voor € 250,- aan Opel-accessoires uitkiezen. "Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Het zal een drukte van belang worden bij ons in de showroom, daarom plakken wij er in onze showroom in Amsterdam-Zuidoost een extra dag aan vast: namelijk zondag 18 september", vertelt Van Kouwen. Via www.vankouwen.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij Van Kouwen inruilen. Voor de € 500,- brandstof verstrekt Van Kouwen aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig.

Kans op mooie prijzen
Sander Bikkers van Van Kouwen Amsterdam: "Mensen die met de inruil-waardecheque bij ons komen, krijgen bovendien de mogelijkheid om deel te nemen aan onze The Big Event Roulette. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen, zoals een accessoire-cheque ter waarde van € 500,-, een set winterbanden, een jaarabonnement op AutoWeek en een culinaire avond voor twee personen."