Luxe SUV in verfijnde, elegante Estate-body.
Luxe SUV in verfijnde, elegante Estate-body.

Getest in barre Zweedse winters

Volvo presenteert de nieuwe V90 Cross Country, waarmee de 90-serie nu compleet is. Sinds de introductie van de eerste Cross Country zo'n twintig jaar geleden staat Volvo bekend om zijn robuuste all-road-modellen en is het Cross Country-aanbod steeds verder gegroeid.

Zweden kent hele strenge winters. Mede daarom worden in Zweden extreem duurzame auto's ontwikkeld en geproduceerd die optimaal presteren onder alle weersomstandigheden. De V90 Cross Country heeft uitermate zware praktijktests doorstaan. Daarmee is het zeker dat de auto ook in de meest extreme omstandigheden optimaal functioneert.

De carrosserie van de V90 Cross Country illustreert het krachtige en dynamische karakter van de luxueuze SUV. Daarbij kan de klant kiezen voor zowel een stoere als een elegante detailafwerking. Het design van een Volvo Cross Country is meer dan alleen 'styling'. De verrassende, intrigerende combinatie van een krachtige, stoere body en een luxueus interieur met een Scandinavische sfeer is geheel in lijn met de traditie van Volvo's Cross Country-modellen. Maar nu verpakt in een verfijnde, elegante Estate-body.