Afbeelding

Ongeslagen aan kop

WEESP - FC Weesp heeft ook zijn zesde wedstrijd van dit seizoen gewonnen. Tegen Ouderkerk werd het 4-2.

FC Weesp begon veel sterker, maar kon veel kansen niet benutten. Na een 3-1 ruststand werd het 4-2. Gelet op de vele kansen was bij een 3-2 stand onnodig billen knijpen in de laatste minuten, totdat Oceanu Doorn met zijn derde treffer de beslissing maakte.

Dames ongeslagen
Niet alleen de mannen van FC Weesp doen het goed, ook de vrouwen staan zonder puntverlies bovenaan. Zondag werd er opnieuw gewonnen: FC Weesp VR1 - Oosthuizen VR1: 5-4. Veel persoonlijke foutjes in de eerste helft leidden tot lichtelijke chaos en een ruststand van 2-3. Na rust stond de verdediging van Weesp wél sterk en werden kansen beter benut.

Winst voor Zaterdag
De Zaterdag 1 heeft met 1-0 gewonnen van Sporting Martinus. Het team draait een wisselvallig seizoen en staat in de middenmoot. Pancratius stevent af op winst in de 1e periode. FC Weesp moet zich gaan richten op de 2e periode.

Argus stelt teleur

WEESP - Afgelopen zaterdag trad Argus aan tegen het lager geklasseerde VZOD uit Kudelstaart. De Weesper korfballers verloren met 9-7.

De Weespers waren gewaarschuwd voor het slimme spel van VZOD, maar speelden toch niet sterk. De 2-0 achterstand kon nog omgebogen worden naar 3-3, maar daarna liep Argus continu achter de feiten aan en speelde meer tegen zichzelf dan tegen VZOD. Aan de einduitslag van 9-7 was daarom niks af te dingen.

D1 uit met spelersbus

WEESP - De D1 van We HaVe ging zondag in stijl naar het competitieduel in Hoofddorp: met de spelersbus van de Wegenwacht.

De vader van een speler had het team aangemeld voor deze unieke belevenis. De Wegenwacht kiest de leukste inzendingen uit. Natuurlijk won Weesp van Lotus Hoofddorp.