Het interieur is speels met oranje accenten.
Het interieur is speels met oranje accenten.

Fris en speels design voor nieuwe Suzuki Ignis

In de showroom staat hij nog niet, maar Suzuki maakt wel al meer details bekend van de nieuwe Ignis. De compacte cross-over krijgt standaard een fris design, een hoge zit, een ruime instap en een zuinige 1.2 DualJet benzinemotor.

De motor kan ook met smart hybridetechnologie worden geleverd. Suzuki levert de Ignis met de keuze uit drie uitvoeringen: Comfort, Select en Stijl. Verder introduceert Suzuki een gelimiteerde introductievariant.

De Ignis Comfort heeft vijf zitplaatsen en is onder andere uitgerust met bluetoothconnectie, airconditioning en elektrisch bedienbare buitenspiegels in de kleur van de carrosserie, die bovendien te verwarmen zijn. En ook centrale portiervergrendeling met afstandsbediening is op de standaard 5-deurs Ignis aanwezig. Het interieur is speels met oranje dan wel titaniumkleurige accenten zoals rond de ventilatieroosters in het dashboard, op de middenconsole en de portiergrepen vóór. De Suzuki Ignis Select verwent zijn eigenaar verder met DAB+ (digitale radio), een AUX- en USB-aansluiting, een 7-inch multitouch display en een achteruitrijcamera.