De film 'Hell or high water' draait donderdag 5 januari in de bioscoop.
De film 'Hell or high water' draait donderdag 5 januari in de bioscoop.

woensdag 28 december

Spelletjesmiddag

Oversingel | 14.00 - 16.00 uur

Ouderen zijn van harte welkom om gezellig spelletjes te komen spelen tijdens de spelletjesmiddag in Vivium Oversingel. Kosten voor deze middag bedragen 4 euro per persoon, inclusief een lekkere oliebol. Voor meer informatie en andere activiteiten in Vivium Oversingel kijkt u op www.vivium.nl/oversingel-agenda.

Jeugdfilm bibliotheek Weesp

Bibliotheek Weesp 14.30 uur

Kom je ook naar de jeugdfilm in de kerstvakantie? Neem vooral je vrienden mee. De toegang is vrij.

donderdag 29 december

BCW Oliebollentoss

Sporthal Aetsveld 18.00 uur

Voor vrienden, familie, oud-spelers en iedereen die een keer bij badminton wil komen kijken of spelen onder het genot van een lekkere oliebol. Jeugd van 18.00 tot 20.00 uur, senioren van 20.00 tot 22.00 uur.

'La tierra y la sombra'

City of Wesopa 20.00 uur

Alfonso is een oude boer die naar huis terugkeert om voor zijn doodzieke zoon te zorgen. Het omringende landschap lijkt net een woestenij. Uitgestrekte suikerrietplantages omgeven het huis, en zorgen voor aanhoudende aswolken. Zeventien jaar nadat hij zijn gezin verliet, probeert Alfonso zijn plaats terug te vinden en zijn familie te redden. Entree € 8,-.

vrijdag 30 december

De grote dit was 2016 quiz

City of Wesopa 20.30 uur

De vragen hebben betrekking op het afgelopen jaar en gaan over opvallende en minder bekende gebeurtenissen. Deelname per team € 20,-. Meld je aan bij cityquiz@wesopa.nl.

maandag 2 januari

Seniorweb

Bibliotheek Weesp 10.00 uur

Informatie over cursussen, hulp en ondersteuning bij problemen met pc, tablet, smartphone etc.

woensdag 4 januari

Administratie voor Elkaar

Vanwege de kerstvakantie is er geen spreekuur op woensdag 28 december en woensdag 4 januari 2017. Het eerstvolgende spreekuur is woensdag 11 januari.

Meezingen

Toko WSV De Vecht 20.00 uur

Het Hollandse lied meezingen onder begeleiding van accordeonisten. De tekstboeken liggen op tafel klaar.

donderdag 5 januari

Seniorweb

Bibliotheek Weesp 10.00 uur

Informatie over cursussen, hulp en ondersteuning bij problemen met pc, tablet, smartphone etc.

ALzheimer Café Weesp

Hart van Weesp 19.30 uur

Volhoudtijd staat voor de tijd dat mantelzorgers het volhouden om voor hun geliefde te zorgen. Jarcine Spaander (King Arthur Groep) en Marianne Verstijnen (Versa Welzijn Weesp) komen vertellen hoe deze tijd te verlengen is. Entree en koffie gratis.

'Hell or High Water'

City of Wesopa 20.00 uur

Als de onafscheidelijke broers Tanner (Ben Foster) en Toby (Chris Pine) hun ranch dreigen te verliezen beginnen ze aan een wanhopige reeks overvallen op kleine lokale banken. Alles loopt gesmeerd tot de bijna gepensioneerde Texasranger Marcus (Jeff Bridges) zich in de zaak vastbijt. Entree: 8 euro.

vrijdag 6 januari

'Vlucht van een Granaatappel'

City of Wesopa 20.30 uur

‘De Vlucht van een Granaatappel’ is het persoonlijke en humorvolle relaas van vier vrienden, twee vluchtelingen en één generatiekloof. Deze tragikomische locatievoorstelling speelt zich af tussen de wens te willen weten en het verlangen te willen verzwijgen. Spel: Theater Rast. Entree € 17,50.

Lucky Fonz III

Theaterpand Weesp 20.30 uur

In de afgelopen jaren is Lucky Fonz III zowel in binnen- als buitenland uitgegroeid tot een van Nederlands bekendste en meest gewaardeerde songwriters en liveacts. Met de plaat 'Hoe Je Honing Maakt' (met daarop de top-10-hit 'Ik Heb Een Meisje') bereikt hij een breed en gevarieerd publiek. Deuren open va. 19.30 uur. Tickets: € 15,- via theaterpandweesp.nl.

doorlopend

Gratis vuurwerkbril

Pearle Slijkstraat

Het is van groot belang om je ogen tijdens de vuurwerkperiode goed te beschermen: of je nou zelf vuurwerk afsteekt of niet. Tot en met eind december zijn er daarom gratis vuurwerkbrillen af te halen bij Pearle Weesp.

Expositie Frank Zindler

Lichthuis

Doorlopende expositie met werk van Frank Zindler. Als aanhanger van de figuratieve kunst zoekt hij altijd het poëtische en transparante licht in de aquarel. Het Lichthuis is van dinsdag tot en met donderdag geopend van 9.30 tot 12.00 uur.

Ingrid Van Lier

Bibliotheek Weesp

In een dozijn artistieke uitingen van amateur-kunstenaar Ingrid Van Lier wordt de ervaring zichtbaar die ontstaat uit het verlangen te uiten en open te zijn. Haar werken laten een grote verscheidenheid aan experimenten met acryl, houtskool en collage zien.

Praktische hulp

Papelaan 99

Weespers met een langdurige ziekte en/of beperking kunnen via Versa praktische hulp krijgen bij werkzaamheden in en rondom huis via 035-5316054.