Afbeelding
Foto: ERA Facebook

Dagje speeddaten, op zoek naar uw toekomstige huis

Speeddate
met uw
toekomstige
woning

REGIO - Komt u weer Open Huizen kijken? Op zaterdag 13 juni zijn er weer vele huizen die zonder afspraak te bekijken zijn. Op die dag zijn er ook in onze regio weer honderden huizenzoekers onderweg om een kijkje te komen nemen bij de deelnemende huizen.

Om te weten in welke huizen u kunt kijken, checkt u vooraf even de huizenzoeker op de website van ERA, het internationale samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars (www.era.nl). Daar kunt u de huizen selecteren waar u wilt gaan kijken. Er komen elke dag nieuwe deelnemende huizen bij. Op zaterdag 13 juni staat het u vrij om zonder afspraak deze huizen te bekijken. Meestal wordt u door de huidige eigenaar kort rondgeleid. Zo krijgt u snel en makkelijk een goede eerste indruk van een huis.

Verliefd?

En wordt u verliefd op een huis? Ga dan op een andere dag het huis uitgebreid bezichtigen met de verkopende ERA-makelaar. Veel huizen worden voorafgaand aan de Open Huizen Route al verkocht door de extra aandacht die de huizen krijgen. Wees er dus snel bij!

Navigatie

U kunt de ERA-website tijdens de Open Huizen Route gebruiken om te navigeren. Als u een huis op de site bekijkt via uw mobiele apparaat dan kunt u via de kaart bij 'Waar staat dit huis' Google Streetview of Google Maps openen. Handig! Nog een tip: sla uw favoriete huizen nu alvast op onder uw favorieten en rij er 13 juni meteen naartoe.

De landelijke ERA Open Huizen Route wordt gehouden op zaterdag 13 juni 2015 van 11.00 tot 15.00 uur.