De drie gebouwen aan de Brinklaan in Bussum.
De drie gebouwen aan de Brinklaan in Bussum.

Appartementen te huur op toplocatie in Bussum

BUSSUM - Een huurwoning in Bussum is niet altijd makkelijk te vinden. Maar op loopafstand van de winkels en het station verrijzen momenteel drie appartementengebouwen genaamd Het Gewest. Alle appartementen komen in de verhuur en dat is erg gewild. Makelaar Debby van de Hulst vertelt dat nog ongeveer 20 procent te huur is.

"Al bij de bouw in maart hadden we een hele lijst met mensen die geïnteresseerd waren in een huurappartement. De eerste selectie heeft inmiddels ook plaats gevonden. Met name de semi-penthouses op de bovenste verdieping waren snel vergeven."

De 54 woningen worden dit najaar opgeleverd

De makelaar vertelt dat vooral gepensioneerden in Het Gewest komen wonen. "Oudere mensen die hun huis verkopen en hier willen huren zien we heel veel. Het zijn veel Bussumers. Ze vinden met name de ligging aan de Brinklaan erg fijn. Daarnaast hebben ze een eigen parkeerplaats en heeft het gebouw een hele mooie, hoogwaardige afwerking. Zo is alles behangen, is er een mooie keuken met inbouwapparatuur en een moderne badkamer en toilet."

Drie gebouwen
De drie gebouwen hebben als namen gekregen Muiden, Naarden en Bussum. Met name in gebouw Bussum (aan de kant van de brandweerkazerne) zijn nog appartementen vrij. De prijzen lopen uiteen van 775 tot 1380 euro per maand. De servicekosten zijn 60 euro per maand.

De oplevering van Het Gewest staat gepland voor gebouw Muiden op 16 oktober, gebouw Naarden op 1 november en Bussum op 16 november.

Informatie
Meer informatie over dit huurproject is te vinden op www.woneninhetgewest.nl.

Mooie afwerking en centrale liggen zijn de pluspunten.