Type Oever in NederVecht is de ideale gezinswoning.
Type Oever in NederVecht is de ideale gezinswoning.

Wonen in NederVecht

In de zomer de gezellige drukte op het water met zeilboten die langs je woning varen. In de winter die heerlijke stilte. Maak kennis met landelijk wonen in het plan NederVecht.

Ten zuiden van het dorp Nederhorst den Berg ligt NederVecht. Op deze plek worden circa 180 koop- en huurwoningen gerealiseerd in verschillende prijsklassen. Nu zijn er 10 twee-onder-een-kapwoningen - type Oever - in de verkoop gegaan, waarvan al een aantal woningen verkocht of onder optie zijn.

Architectuur

Opvallend in de architectuur van de huizen is de herkenbare, authentieke Nederlandse stempel. Schuine antracietgrijze pannendaken, vriendelijke dakoverstekken, gedetailleerd metselwerk in gevarieerde roodbruine aardetinten en uiteraard de herkenbare witte kozijnen. De architectonische keuze past precies in het totaalplaatje van de wijk.

Gezinswoning

Type Oever in NederVecht is de ideale gezinswoning. Wanneer je net aan je kinderwens begint of juist opgroeiende pubers in huis hebt, de woning biedt ruimte genoeg aan al haar bewoners.

Met standaard drie slaapkamers, een ruime badkamer met bad en douche en een royale tuin heb je alle troeven in handen om prettig te wonen. De zolderetage biedt bovendien ruimte aan een vierde en zelfs vijfde slaapvertrek. Of tover het om tot een eigen thuiswerkkantoor. Met een garage aan huis is er tot slot genoeg ruimte voor de stalling van uw auto of de fietsen van het hele gezin.

Persoonlijke touch

Plan NederVecht biedt u de mogelijkheid om uw eigen woonwensen waar te maken. Zo heb je inspraak op de indeling van de keuken, de badkamer en kun je kiezen uit verschillende uitbreidingsopties: van een extra dakopbouw tot een uitbouw aan de achterzijde. Volop mogelijkheden voor je eigen persoonlijke touch in huis.

Een impressie van hoe de ruime woonkamer goed in te delen is.