Afbeelding
Foto:

Uitdaging

Designa Interieur & Architectuur creëert al vele jaren exclusieve huizen en sfeervolle interieurs. Alles disciplines worden gebundeld en samen met de beste professionals adviseren wij in de wereld van het exclusieve wonen. Steeds meer mensen realiseren zich dat zij bij het creëren van die gewenste kwaliteit en sfeer de hulp van woonspecialisten nodig hebben. Bij Designa Interieur & Architectuur maken wij de juiste keuzes voor u en schakelen wij de beste specialisten in. In de woonbranche is een vertrouwensrelatie met de klant ook van groot belang. Kwaliteit en vertrouwen: daar draait het om.

Sinds 1994 ben ik actief in de wereld van het mooie wonen en heb door de jaren heen ervaren hoe belangrijk het is om de wensen van de klant centraal te stellen. Afhankelijk van de opdracht stellen wij als architectenbureau bij elk project een optimaal team samen van de beste vakmensen op het gebied van onder meer architectuur, interieurontwerp, verlichting, klimaatbeheersing, duurzaamheid, veiligheid, domotica en tuinontwerp. Eén teamlid staat altijd van tevoren vast: de klant. Door de interactie tussen de opdrachtgever en ons team van specialisten kunnen we samen tot een inspirerend ontwerp komen. Ons uitgangspunt voor een ontwerp is wat de klant wenst, wat hij ons vertelt. Daar luisteren wij heel goed naar. De basis voor elk project is het 'Plan van Eisen en het Plan van Wensen'.

Ons enthousiasme over het vak is aanstekelijk. Wij hebben een duidelijke mening over architectuur, wonen en over de rol die Designa Interieur & Architectuur bij het realiseren van een fantastische leefomgeving kan spelen. Iets creëren is het mooiste wat er is. Toen ik jong was, werkte ik als stagiair op een ontwerpbureau en werd direct gepakt door de creativiteit en passie waarmee de designers in de weer waren om een prachtig ontwerp te maken. Dat was het moment waarop ik dacht: dat wil ik ook. Ook nu, na al die jaren, vind ik mijn werk nog steeds elke dag boeiend en fascinerend. Met Designa ben ik ruim twintig jaar geleden begonnen omdat ik vrij en onafhankelijk wilde zijn. In al die jaren heb ik in ieder geval één ding geleerd: je bent zo goed als je laatste werk. Daarom kun je in ons vak nooit achteroverleunen.

Iedere dag is weer een nieuwe uitdaging!